Fagbladet FOA søger nyhedsredaktør

Vil du stå i spidsen for nyhedsjournalistikken på et af landets største fagmedier? Kan du udvælge og skarpvinkle historier, som sætter dagsorden og rammer plet hos læserne – på nyhedssitet, i nyhedsbrevene og de sociale medier? Kan du sprede godt humør og arbejdsglæde? 

Så kan du lige nu gafle et sjældent udbudt redaktørjob med mening, udvikling og skønne kolleger.

Din opgave:

Som ny nyhedsredaktør lander du på Fagbladet FOA på et epokegørende tidspunkt, hvor vi skal skærpe vores indhold og udvikle vores kanaler frem mod 2025, hvor fagbladet bliver 100 pct. digitalt.  

Din vigtigste driftsopgave bliver at igangsætte stærke historier, som kan tage toppen af nyhedssitet, emnefeltet i nyhedsbrevet og gå viralt på sociale medier. Historier, som bliver læst, set, lyttet til, delt og liket af FOAs 168.000 medlemmer og af det omgivende samfund. 

Din vigtigste udviklingsopgave bliver at være en af de bærende kræfter i det igangværende arbejde med at flytte fagbladet i en stadig mere digital retning, så vi står stærkest muligt, når vi om halvandet år ikke længere udkommer på tryk. Du får brug for dit digitale mindset og din evne til at se, hvad der fungerer på de digitale mediers præmisser. 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med bl.a. chefredaktøren, redaktionschefen, redaktionssekretæren og redaktionens reportere.

Forventninger til dig: 

Vi søger en ambitiøs og journalistisk uddannet nyhedsredaktør, som er vant til at styre den digitale journalistik – gerne i et større mediehus. Udover at have en velvoksen nyhedsnæse skal du mestre forandringsledelse og digital omstilling.

Derudover forventer vi, at du:

  • får de ideer, de andre ikke får – og er digitalt nytænkende og sikker i valg og vinkling af historier 
  • tænder på velfærdsdagsordener som fx rekruttering, arbejdsmiljø, sundhed og børn 
  • er en stærk redaktør for fagbladetfoa.dk og det ugentlige nyhedsbrev 
  • kan bevare overblikket, dømmekraften og humøret – også når bølgerne går højt
  • er skrap til mødeledelse, idéudvikling, coaching og feedback
  • kan skabe begejstring og trivsel på holdet
  • kan begå dig i FOA – og samarbejde med bl.a. talspersoner og eksperter

Vi tilbyder:

Et spændende job med en sund balance mellem drift og udvikling. Din funktion vil komme til at udvikle sig i takt med fagbladets stadig mere digitale fokus. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved engagement, hjælpsomhed og humor. Det skal være sjovt at gå på arbejde – også når der er travlt.

Du får 11 nære kolleger på Fagbladet FOA, og du kan desuden sparre med 22 kommunikationsfolk i FOA. Vi er centralt placeret i FOAs forbundshus på Staunings Plads i København. Løn- og ansættelsesvilkår iht. intern overenskomst med en månedlig grundløn på løntrin 50. Der er tilknyttet en pensionsordning på 14 %, fritvalgstillæg på 3,61%, et ferietillæg på 3 %, og efter ét års ansættelse optjener vi 7 ugers ferie om året. 

Yderligere oplysninger fås hos ansv. chefredaktør Gitte Hejberg på 46 97 24 58/ 24 82 67 50 eller redaktionschef Allan Wahlers på 46 97 26 44 / 20 67 05 42.

Stillingen er til besættelse 1. august. Ansøgning samt CV uploades senest 12. juni 2023, kl. 9.00. Vi holder løbende ansættelsessamtaler frem til uge 25.

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Gitte Hejberg Chefredaktør
Jobkategori: Redaktør
Region: Hovedstaden


Om FOA

FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 172.000 medlemmer fordelt på 32 afdelinger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte

FOAs medlemmer leverer offentlig service blandt andet ved at:

* arbejde med børn og unge

* pleje patienter på hospitaler og plejehjem

* slukke brande

* yde hjælp og service til ældre og handicappede

* køre busser

* gøre rent og lave mad på sygehuse, skoler, kaserner

* vedligeholde bygninger

FOA
Staunings Plads 1-3
1790 København V
Telefon 46 97 26 26